Производство на опаковки от велпапе, каширано велпапе и картон, каширани мукави

тел. 042 603 034

 • Midalidare4
 • PXL_20240226_094119590
 • PXL_20240226_094152130
 • PXL_20240226_094258241
 • PXL_20240226_094418079
 • PXL_20240226_094712869
 • PXL_20240226_095125597
 • PXL_20240226_095259797
 • carton1
 • carton2
 • carton3
 • carton4